2019-07-13 587 views
晚上偷懶無煮飯 又到天水圍新北江廣場覓食🤪最後揀左麵膳食性價比高的鐵版西冷牛扒餐。.鐵版西冷牛扒餐$65這個鐵版餐價錢非常貼地,只需$65 便可有1款西冷牛扒及1款自選扒(即係尼個餐總共有2塊扒食),飯/意粉/薯菜,是日頭盤和餐飲。 個人認為,即使係一個成年男人,食尼個餐都絕對夠飽🤤.除左牛扒,我在自選扒上揀左雞扒。2份扒連配菜熱辣辣鐵板上,鐵板咋咋聲的感覺令人感到非常治癒。❤️❤️.牛扒選了5成熟,上菜熟度剛好,入口嫩滑👍🏻,且沒有太多肥膏,吃後罪惡感不會增加太多。雞扒都好吃,雖然調味簡單,但非常juicy,肉汁緊緊鎖住。而個人認為唯一可改善的地方係稍減少飯的份量,而增加菜的數量,令整個餐的營養成份更加提高🥳🥳
鐵版西冷牛扒餐$65