2022-10-20 173 views
太古Apita裝修後,其中一間新進駐既餐廳就係Sensu,之前係荃灣食過佢既tea set,真係覺得麻麻,今次見咁近就卑多次機會佢太古店以camping 作主題,全店以木系為主調,簡約設計,座位都算多So Good個顏色好夢幻,入面有Greek yorgurt,椰子水,荔枝糖漿,青檸汁,同埋令到成杯變左藍色既Blue Curaro,杯邊撒左d紅色酸粉,整杯酸酸甜甜,椰子水味道亦都好出,出乎意料地好飲雜錦海鮮旋風蛋包飯配忌廉汁個賣相不錯,但個旋風蛋我就覺得唔夠滑,比較實,入面係有味既炒飯,略嫌咸左少少,忌廉汁我覺得杰左d, 整體一般焗黑松露野菌薄餅麵包多士上面加上大量芝士,仲有野菌,真係好似食緊pizza咁,味道不錯蔚藍星球星球以白朱古力製成,有個🔨卑你扑爛佢,入面有d抹茶曲奇碎、cream、寒天、藍莓和士多啤梨,又係出乎意料幾好食喎食物比想像中好,環境亦都算不錯,上餐速度都好快,排一陣就有位,想食個快飯都係唔錯既選擇

雜錦海鮮旋風蛋包飯配忌廉汁

焗黑松露野菌薄餅麵包