2023-11-15
早幾日同朋友去太子行街,行到攰攰地正想揾間cafe 坐低休息一陣,經過見到呢度就一於試下啦╭☆ Seizing 雞翼配沙律雞翼煎得金黃帶微微焦香,配以新鮮清甜沙律菜,葷素均衡搭配,而且份量相當足夠 ╭★ 黑松露薯條薯條一向都係我至愛,今次第一次試食黑松露薯條,香脆又略帶黑松露香氣更加係食唔停口 ╭☆ Hot Cappuccino 以咖啡開始新的一天係最幸福的事Cappcino 細膩的奶泡配上cinnamon powder 的香氣,每一啖都係享受生活的味道 ╭★ Iced Mocha上餐時朱古力牛奶同espresso 會分開,另外仲有一細杯咖啡粉,刺激嗅覺感官第一步就係先聞一聞杯咖啡粉,然後再淺嚐一下espresso 的原味,最後就可以倒入朱古力牛奶當中混合成mocha,一杯咖啡體驗多重享受餐廳除咗咖啡,亦有供應酒精飲品,如果三五知己想揾個地方舒舒服服傾下計,呢度絕對會係一個好選擇
╭☆ Seizing 雞翼配沙律
╭★ 黑松露薯條