我間中都會去太安樓掃吓街食吓嘢,最近就發現咗間嚟自台南,又名「希望之茶」嘅《大諾亞飲品》🥤大諾亞堅持用台灣產原茶沖泡,仲會不斷研發新茶品,驚喜不斷💓 🐝 蜂蜜茉莉綠那堤清香嘅茉莉綠茶Latte,配上又香又甜嘅台灣100%純正荔枝蜜,冇額外添加糖,適合愛健康同怕甜嘅人士,清甜滋味又唔漏🥰 仲有靚靚嘅漸層,飲之前記得搖勻😆! 🍵 鹿兒抹茶綠歐蕾大諾亞嘅兩款由凍飲「朱古力可可拿堤」同「 鹿兒抹茶綠歐蕾」變為熱飲之後都好受歡迎﹗抹茶控一定唔可以錯過「鹿兒抹茶綠歐蕾」,佢嘅抹茶超香濃~ 仲可以揀甜度💖!🍫 朱古力OREO冰沙呢杯朱古力OREO冰沙都係人氣熱賣之一,佢嘅外觀超靚😍 朱古力沙冰加入oreo真係超夾~ 大諾亞仲有鮮奶那提系列、特調系列、手打檸檬系列、奶蓋系列、奶茶系列等多個誠意系列🥳

大諾亞堅持用台灣產原茶沖泡,仲會不斷研發新茶品,驚喜不斷💓

🐝 蜂蜜茉莉綠那堤

🍵 鹿兒抹茶綠歐蕾