每個星期日,早餐都唔夠飽,一放學見附近有間burger Joy,過咗lunch Time又唔算好多人,諗都唔使諗,今次就揀佢喇!.#雜菌蘑菇芝士漢堡 $88明明肚餓但又唔想食肉,揀咗個素burger。估唔到佢哋嘅蘑菇原來係炸嘅!係勁脆勁香,有啲覺得自己唔係食緊菇嘅感覺~蕃茄同生菜都好新鮮,一啖咬落去勁滿足,有蘑菇加持嘅芝士微微溶化,為香脆嘅磨菇調味。提外話,有隔油紙包住嘅burger,食嘅時候可以放心成個拎起!.#黑松露薯條 $58話到明肚餓,點可以唔嗌埋薯條。強熱推薦黑松露薯條!拎出嚟夠香不得止,黑松露仲係on top加上去,唔係粉、都唔係另外點黑松露沙律醬!本來即叫即炸已經夠抵讚,面頭嘅黑松露碎為佢再度加分~~~攪到豬太郎食唔停口呀!.#椰青水 $28食到咁熱氣,飲返啖椰青水中和下先喇~Follow ➡️Msmessypig_food

#雜菌蘑菇芝士漢堡 $88

#黑松露薯條 $58
黑松露薯條

#椰青水 $28
椰青水

食到咁熱氣,飲返啖椰青水中和下先喇~

Follow ➡️Msmessypig_food
2019-02-24