2017-08-23
今日係我同女朋友相識2週年,我特登訂左間餐廳食飯。見呢間網上訂位,可享有6折的2人套餐。一去到,餐廳比一個2人套餐既menu 比我地,咁我地以為係呢個餐,於是點左。後尾先發現原來同上網訂2人套餐唔同。詢問後因爲落左單無得更改而且網上訂所享有既優惠都無得享用,咁唯有照食。前菜:House Salad幾人中意食蛋、有少少冰冰地。雜菌湯:好好飲,磨碎啲菇都好有口感。相反,塊面包就吾係脆。但佢就印左間鋪名係塊包度👍🏿主菜:蟹肉龍葵菇意大利飯。不過不失,但無蟹肉,個菇好juicy, 好好食。雖然上碟睇個份量就好少,但食落都吾少..主菜:烤豬肋骨。啲汁味好濃郁。但食落啲肉有啲'鞋'。叫左杯icy fruit tea 同咖啡:fruit 幾好飲。咖啡都吾差。最後到甜品,之前係openrice request 左要係甜品上寫2週年。而且都登打電話比餐廳,希望可以係甜品上寫「2週年快樂」,餐廳果邊都應承左,到最後,見佢地上甜品果時真係好失望。😞只有2杯牛奶凍。我地埋左單之後,過左半個中佢地打過黎話補反個甜品比我地,都無意思了。服務真係超唔掂,預定黎都無乜用
前菜:House Salad
幾人中意食蛋、有少少冰冰地。
主菜:烤豬肋骨。啲汁味好濃郁。但食落啲肉有啲'鞋'。