(Non-member)
6月12日booked 了6月14日晚上一張檯,酒樓職員confirmed當日有圓桌歡聚宴$1988,恆生信用咭付款可享85折優惠,不食這套餐也有優惠等..與網上推廣內容相符,但因網內看不清楚菜單內容,所以當日傳真了菜單給我.14日當晚到了酒樓,侍應話冇圓桌歡聚宴,說父親節前一個星期開始取消,當然完全唔理之前酒樓職員confirmed有圓桌歡聚宴$1988這回事.都咁夜,唔通去第2間咩?唯有局住叫了另一個 double 價錢的套餐.誰知最後找數時恆生信用咭付款可享85折優惠又話冇.認真貨不對板,可以突然取消晒所有優惠都得?唔好去搶?見生意尚算不錯就臨時抽起晒D優惠唔益人,又冇事先通知,做法有夠cheap!!!第二天谷鬼氣就投訴美心集團,對方職員前後大約有5個人聯絡過我,我以為佢地真係去正視這件事,誰知最後是包庇管理人員,比死貓侍應吃,裝模作樣的叫我等佢地內部調查,期間過了兩個星期又有個人打電話來敷衍我,毫無誠意講一堆冇support嘅廢話.期間又靜雞雞做了手腳修改了推廣網頁,加了停用優惠日期等字眼,之後又不知所謂的作了一個與事實不符嘅report 出來整色整水向上級交待.如果咁樣處理事
唔好去搶?
第二天谷鬼氣就投訴美心集團,對方職員前後大約有5個人聯絡過我,我以為佢地真係去正視這件事,誰知最後是包庇管理人員,比死貓侍應吃,裝模作樣的叫我等佢地內部調查,期間過了兩個星期又有個人打電話來敷衍我,毫無誠意講一堆冇support嘅廢話.期間又靜雞雞做了手腳修改了推廣網頁,加了停用優惠日期等字眼,之後又不知所謂的作了一個與事實不符嘅report 出來整色整水向上級交待.如果咁樣處理事情,何不一早就唔啋我?仲一了百了啦?晒咁多人力物力去遮掩住件事做mud?咁大間飲食集團在運作中有些錯誤難免,有錯就認,承擔不起咩?何必攪D咁嘅小動作?總動員各部門合力掩飾這件事和包庇職員?唔知係唔係用取消優惠的收入來支撐各部門的開支呢?!
反正酒樓又不是只此一家,食西餅亦有很多選擇,我會讓我認識的人知道光顧這個集團會分分鐘令你超出預算,無論時間或金錢!
圓桌歡聚宴菜單
2009-06-14
$350 (Dinner)
Celebration
Birthday