Main St. Deli (Closed)

2020-01-02 1480 views
嚟呢間主要目標其實係想食同Garrett crossover嘅cheesecake同milkshake,點知嚟到已經轉咗menu,當場down咗響冇期待同冇做任何功課情況下啲熟食全部都幾有驚喜,quesadilla有勁大兜牛油果醬同乳酪醬,食得勁滿足mac&cheese都幾多拉芝但又唔會覺得膩,仲食到兩種芝士,如果焗得再燶啲仲正漢堡包塊肉唔乾硬,中間啲洋蔥超好食,個包外脆內院都好正如果加番啲牛油香仲開心,薯條望落好似M記咁但食落薯味重好多兩杯奶昔亦夠晒邪惡但我唔太鍾意佢係常溫唔凍最後甜品想食嘅款式冇哂最後揀咗檸檬撻,明明蛋糕係最重點,但成餐最難食就係個蛋糕,上面層棉花糖係幾正嘅,但係下面檸檬撻勁甜甜到爆炸仲係死甜嗰隻,超失望裝修環境幾美式又幾舒服,嘢食都唔錯,為咗試cheesecake可以再嚟,但一定要入座時就同店家mark定件蛋糕,門口個蛋糕櫃賣哂就冇㗎喇xD

兩杯奶昔亦夠晒邪惡但我唔太鍾意佢係常溫唔凍