2018-10-13 3412 views
週末想搵一間 唔使 排隊嘅酒樓 飲茶 都唔容易, 但係 呢間 位於 九龍灣 工廠區 入面嘅 高質素 酒樓 就唔使 等位 ,一入去 畀個環境 吸引住 ,侍應 服務態度 一流 ,每個侍應 都幫你斟茶 , 我哋飲咗 新推出嘅荔枝紅茶 ,有好香荔枝香味, 好好飲 ,點心方面,野菌 生煎 包 一定要推介 ,熱辣辣 ,叉燒 好 蜜汁, 都係唔錯嘅選擇 ,佢嘅自家製 xo醬 ,真係 最好味 ,但係冇得 賣 ,原來 好多客人 都係因為 佢嘅xo醬 而過來 幫襯 ,最後 食埋甜品, 蛋白杏仁茶 好濃 好香 ,蘆薈 荔枝 糕 好晶瑩, 唔太甜 ,有好多蘆薈 同埋荔枝肉 , 仲有 免費 接駁車 返去 九龍灣 德福花園, 真係 一個 好高質素 好高檔 嘅 飲茶 體驗。
蘆薈荔枝糕
蛋白杏仁茶
野菌生煎包
荔枝紅茶
蜜汁叉燒
2018-10-13
$200 (Lunch)
蘆薈荔枝糕
蛋白杏仁茶