2016-05-02 280 views
收工食快食,拉麵係我其中一個喜好呢日行去灣仔呢個拉麵corner, 諗緊係咪再食黑龍果陣見到呢間新野(唔知新唔新,但我未食過law 哈哈哈)同一般日式拉麵一樣,都係幾隻味,簡麵既軟硬度etc. 我係軟麵之鬼麵黎到,係一蘭隻幼麵!咁其實再加埋豬骨湯底加一pat 辣,都係幾似。。。不過蛋同叉燒都有d 失望。 蛋中間唔係好熟,流心到。。。同平時食既有唔同。而叉燒係非常肥,唔係好arm 口味留返俾知音人la lolps. 有個失望位係當我同friend 只order 拉麵無order extra food, 個waitress 有小小西面。i expect better customer experience
收工食快食,拉麵係我其中一個喜好

留返俾知音人la lol

2016-05-02