2015-01-29
如果想食好多野,第一位係自助餐,第二位係日式放題,第三位非韓燒莫屬。以前食開d韓燒都係自助形式既,今次因爲朋友介紹,第一次試非自助形式既韓燒。yum...yum...係lift口已經有姨姨好好咁介紹餐廳係新開張,依家做緊discount同埋可以有免費飲品。入到去第一個驚喜就係全部侍應都係韓國人。有好靚女既姐姐。不過佢地都唔識廣東話,只可以用普通話/英語落單。BTW, 佢地d普通話真係講得好好!問落先知原來係working holiday。餐廳環境都幾舒服,不過我個人比較喜歡d有pan既凳。好啦,講左咁耐都未入主題添XP呢張圖有三樣我覺得好好味既野!係爐邊黃色既蛋漿,白色既芝士粟米,仲有呢埋係竹筒內好好味既腩肉♡最正既就係有專人幫你剪埋!成晚我都無咩點要自己燒,對我呢d懶人黎講真係無得彈呀!食都食得暢快d^^同男朋友都叫左呢個提子汁,好好飲,仲有果肉添,正!呢個牛仔骨係另一個我覺得好好食既!本來睇佢個menu都覺得有d貴,不過其實食落又唔算好貴。埋單都只係$150到一個人,可以有咁既野食同埋咁既服務,其實左幾開心。得閒如果唔想好似放題咁同人逼,又想有靚靚韓國姐姐同你傾下計,呢度都係唔錯既
係lift口已經有姨姨好好咁介紹餐廳係新開張,依家做緊discount同埋可以有免費飲品。 入到去第一個驚喜就係全部 侍應都係韓國人。有好靚女既姐姐。不過佢地都唔識廣東話,只可以用普通話/英語落單。BTW, 佢地d普通話真係講得好好!問落先知原來係working holiday。餐廳環境都幾舒服,不過我個人比較喜歡d有pan既凳。
好啦,講左咁耐都未入主題添XP 呢張圖有三樣我覺得好好味既野!
係爐邊黃色既蛋漿,白色既芝士粟米,仲有呢埋係竹筒內好好味既腩肉♡ 最正既就係有專人幫你剪埋!成晚我都無咩點要自己燒,對我呢d懶人黎講真係無得彈呀!食都食得暢快d^^ 同男朋友都叫左呢個提子汁,好好飲,仲有果肉添,正! 呢個牛仔骨係另一個我覺得好好食既! 本來睇佢個menu都覺得有d貴,不過其實食落又唔算好貴。埋單都只係$150到一個人,可以有咁既野食同埋咁既服務,其實左幾開心。得閒如果唔想好似 放題咁同人逼,又想有靚靚韓國姐姐同你傾下計,呢度都係唔錯既選擇。