2023-03-27
壽司拼盤(特上)🈵一個好豐富既壽司拼盤呀,有大吞拿魚腩、中吞拿魚腩、海膽、帶子、三文魚腩、白身魚 牡丹蝦、油甘魚腩、鰻魚、三文魚子,望到都勁開心!我最中意佢地既海膽,係日本直送既,好鮮甜,完全唔腥,好濃味,好正呀!蔥吞拿魚腩細卷🈴呢個雖然係細卷,但同樣認真,每粒都充滿吞拿魚蓉,好濃密既吞拿魚味,好她又唔會滯既卷物!螢光魷魚刺身🉐一個要睇時令先會食到既刺身,螢光魷魚大細岩岩好,好彈牙,煙煙韌韌咁,仲要有膏添,好鮮味,完全唔腥呀!五點刺身拼盤💯呢個刺身有三文魚、北海道帶子、甜蝦、赤身、油甘魚,每款都大大件,好鮮味,好新鮮,我最中意食油甘,雖然唔係魚腩,但係都已經好肥美,肉質好滑,好腍身,全部都極級好食!大雜錦天婦羅🅰️呢個天婦羅有蝦、冬菇、番薯、蟹柳依啲,我覺得最好係佢哋嘅炸粉好薄,只係啱啱好包住啲餡料,唔會太油膩,冬菇亦都炸得好好,保留到菇嘅鮮味,其他全部都係好味既,有料到既天婦羅!
五點刺身拼盤💯
大雜錦天婦羅🅰️