2021-01-30
聽聞政府又想延長無得出街食晚飯🥲前幾日途經旺角,晏就4:00幾�,間間都好多人,呢間唔洗等位所以入左黎食#阿四車仔麵 @a4noodle 唔食由至可,一食就覺得點解間車仔麵會無人黎😂我地當呢個係晚飯所以叫左超多野食但其實賣單都比我地想象中平🤣我地總共叫左兩碗車仔麵加個炸蠔我個碗叫左蘿蔔,辣魷魚,牛柏葉,腩肉,加沙嗲汁,車仔麵就當然要油麵啦😎蘿蔔非常清甜,無渣,食一間車仔麵既蘿蔔絕對可以睇到佢既質素牛柏葉係一定會encore😭港女平時收收埋埋其實好鍾意食內臟,尤其係牛柏葉,呢間可以話係我食既牛柏葉,無論咩菜式會係top3既牛柏葉,超級爽脆唔un!其餘兩樣都無特別,但係都唔會失準,依然覺得好好食😋朋友叫左豬腸,魚腐,加豆卜朋友去親食車仔麵都叫呢三個鐵膽☺️豆卜,佢第一下見到已經話舖頭好佛心,會比完整一個豆卜豬腸係好特別,唔係一般既豬腸,係豬腸包豬腸🤣非常特別!魚腐係硬硬地個隻,食落都好好食,重點係份量好多!!佢地都有樽仔奶茶!連我呢個唔飲奶茶既人都飲左幾啖 奶味香茶味濃! 兩個人加埋都只係$130😂食過返尋味指數:8.5/10下一次會再叫牛柏葉🥰阿四車仔麵地址:旺角豉油街108號地舖
#阿四車仔麵 @a4noodle
唔食由至可,一食就覺得點解間車仔麵會無人黎😂
我地當呢個係晚飯所以叫左超多野食
但其實賣單都比我地想象中平🤣
我地總共叫左兩碗車仔麵加個炸蠔
蘿蔔非常清甜,無渣,食一間車仔麵既蘿蔔絕對可以睇到佢既質素
其餘兩樣都無特別,但係都唔會失準,依然覺得好好食😋
朋友叫左豬腸,魚腐,加豆卜
朋友去親食車仔麵都叫呢三個鐵膽☺️
豆卜,佢第一下見到已經話舖頭好佛心,會比完整一個豆卜
豬腸係好特別,唔係一般既豬腸,係豬腸包豬腸🤣非常特別!
魚腐係硬硬地個隻,食落都好好食,重點係份量好多!!
佢地都有樽仔奶茶!連我呢個唔飲奶茶既人都飲左幾啖
奶味香茶味濃!