2021-06-21 354 views
今日同屋企人嚟到廣華街試下呢間串燒自助燒烤放題因為我哋下晝都冇嘢做,所以就決定食Happy Hour嘅時段($208+1),由5點半入座食到7點半串燒嘅選擇有好多!餐廳好貼心咁寫晒每樣嘢要燒幾耐出嚟叫咗嘅串燒會擺晒喺呢個三層盤上面,我哋一round都叫咗唔少店員喺開始之前會brief下點樣用個爐,亦有提醒我哋可以喺串燒就熟嘅時候搽呢個燒烤汁,作用就好似平時bbq啲蜜糖咁個筒就係比我哋放食完嘅竹簽,如果覺得啲串燒唔夠味架上面亦有唔同嘅醬汁同埋調味粉可以用只要放啱位置,串燒就會識自己轉㗎啦呢度飲品嘅選擇都唔少,我就主攻咗支裝嘅凍檸蜜我全晚最鐘意嘅係呢度嘅雞蛋仔,加埋棉花糖一齊食好好味埋單之後店員就會比我哋一人一杯雪糕,幫呢餐飯埋返個靚尾
今日同屋企人嚟到廣華街試下呢間串燒自助燒烤放題

串燒嘅選擇有好多!

餐廳好貼心咁寫晒每樣嘢要燒幾耐出嚟

只要放啱位置,串燒就會識自己轉㗎啦

呢度飲品嘅選擇都唔少,我就主攻咗支裝嘅凍檸蜜

我全晚最鐘意嘅係呢度嘅雞蛋仔,加埋棉花糖一齊食好好味

埋單之後店員就會比我哋一人一杯雪糕,幫呢餐飯埋返個靚尾