2021-05-13 1610 views
今日放工同老公出去食嘢去到沙田中心見到呢間打邊爐都好似唔錯喎又有得任食 就入去鬆下啦我哋揀咗椰子雞套餐 配牛小排牛頸脊牛舌 雞肉豬肉 椰子雞鍋好好食 一路煮嘢食一路有淡淡的椰子香 唔會太濃味蓋過肉味牛頸脊好正 油脂分布好平均 我好鍾意 同埋佢唔會係一碟得兩片 估算大概都有七至八片最少 所以唔使不停叫 肉類我哋都係嗌咗兩轉已經好飽老公就鍾意食牛小排多啲 話有牛味啲冇咁肥牛舌當然都係好吸引啦我嘅最愛😆除咗椰子雞鍋我哋另外仲有一個壽喜燒鍋 佢會比隻生蛋你打落去做蛋花 有心思👍🏼出邊仲有好多丸 菜 飲品 甜品 壽司等等丸有麻辣豬肉丸墨魚丸冬陰功丸貢丸等等菜有冬瓜菇粟米南瓜芋頭 全部我都啱食 飲品有汽水蘋果綠茶仲有思樂冰甜品有紅豆和果子朱古力慕絲朱古力蛋糕各式壽司都有 如圖 不過我冇乜興趣所以唔試因為一碟嘅份量真係有幾多 最後只係兩轉肉已經食飽咗我同老公
今日放工同老公出去食嘢

去到沙田中心見到呢間打邊爐都好似唔錯喎