2024-02-23
喺呢度生存咗咁耐都第一次嚟呢間,唔知開咗幾耐呢,原來呢度環境同埋質素都好好㗎!係服務態度欠講咗食物先!呢間舖頭嘅午餐set非常抵食,百幾至五百幾蚊都有選擇!我哋嚟呢度當然食燒肉餐啦!嗌咗一款三百幾嘅燒肉,一款二百幾嘅燒肉同埋百幾嘅海鮮燒套餐呢啲係緊餐嘅沙律同埋小食,小食係泡菜牛脷 有三粒大大粒珍珠米一碗都好好味沙律菜唔係用凱撒沙律醬係用日本醋非常好佢嘅上菜好快,因為肚餓同埋時間嘅關係冇影好多相就食咗,不過覺得嗰個二百幾同埋三百幾嘅燒肉餐個樣同埋質素其實都差不多,下次可以揀二百幾就抵食因為我係食海鮮餐,但係我都想食啲肉,就加咗份雞胸肉同埋跟餐嘅牛肉$58嗰個,原來嗰個牛福肉美國嗰隻都係好肥的,我鍾意食小肥膏,但係朋友就好鍾意食肥美嘅燒肉雞胸肉係要另外再加因為每份餐淨係可以用特惠價錢加一個食物!呢樣嘢要注意雞胸呢個情況食就最好味,唔會好硬新鮮嫩口燒到啱啱好 減肥之選正呀海鮮魷魚全部都好有質素,大蝦都正!加咗個蔬菜拼盤有啲貴,但係想食會有南瓜同埋洋蔥同埋菇,反而冇菜整體而言非常滿意,不過張枱會有啲迫因為好多細細碟嘅嘢,四個人嘅話坐四人枱就會好迫,今次三個人都覺得有啲激動🤣🤣服務態度嘅話就全程
講咗食物先!呢間舖頭嘅午餐set非常抵食,百幾至五百幾蚊都有選擇!我哋嚟呢度當然食燒肉餐啦!嗌咗一款三百幾嘅燒肉,一款二百幾嘅燒肉同埋百幾嘅海鮮燒套餐 呢啲係緊餐嘅沙律同埋小食,小食係泡菜牛脷 有三粒大大粒
珍珠米一碗都好好味沙律菜唔係用凱撒沙律醬係用日本醋非常好 佢嘅上菜好快,因為肚餓同埋時間嘅關係冇影好多相就食咗,不過覺得嗰個二百幾同埋三百幾嘅燒肉餐個樣同埋質素其實都差不多,下次可以揀二百幾就抵食
雞胸呢個情況食就最好味,唔會好硬新鮮嫩口燒到啱啱好 減肥之選正呀 海鮮魷魚全部都好有質素,大蝦都正!加咗個蔬菜拼盤有啲貴,但係想食
會有南瓜同埋洋蔥同埋菇,反而冇菜
服務態度嘅話就全程都麻麻哋,沒有表情而且冇咩反應,好似長期黑面咁🥹人哋明明好好禮貌…同埋發現佢原來冇上甜品….