2018-01-14 909 views
星期六約左兩家人飯敍,由於有小朋友同大家太耐冇見嘅關係,想搵間可以坐得耐又適合小朋友嘅地方。 睇報導話石門有間由幾位爸爸開嘅,又有小朋友圖書睇嘅西餐廳,即管去試下。去到見到間餐廳裝修好靚,係開放式嘅,可以感受到出面嘅空氣,好特別好有外國 feel 呀!我地叫左意式海鮮扁意粉、魚柳意大利燴飯、水牛芝士 Pizza 同 Papa Yellow 等等...所有野食都好好味- 講個意粉先,海鮮同意粉係分開上嘅,啲汁就唔會令到意粉淋晒...未見過啲海鮮仲大碟過意粉,海鮮仲大大舊,yummy! - 至於個飯呢,魚柳煎得好香口又厚肉,唔係出面果啲又淋又薄身嘅相比- Pizza 又熱又香脆,又唔會太咸喎,連唔好 pizza 同芝士嘅我都食左好幾件,朋友個個讚不絕口- 到最後嘅沙律喇,好大碗,水果同蝦都好好味,我地差啲都食唔晒總括黎講,papa 係絕對值得推介嘅,野食新鮮又好味,又冇人趕我地走,可以慢慢食飯同傾計,如果杯飲品可以再大杯啲就更加完美喇

2017-12-30
$150 (Lunch)