2022-08-03 104 views
炎炎夏日,仍然阻止唔到我哋打邊爐嘅衝動,砵蘭街嘅「沙田頭火鍋」裝修普通唔算大,但勝在食物及火鍋湯底超高質👍👍我同朋友叫左一個鴛鴦鍋:自家製沙嗲湯底,沙嗲味真係勁出~超級濃味,而原個椰子雞湯底,椰子雞湯超香超濃椰子味(半隻雞)雞肉又好嫩滑。霜降安格斯牛小排(細)可能因為係安格斯肥牛,所以真係食得出重牛味~而旦好多雪花!牛脂分佈都幾平均~唔會太肥而且又有口感!紐西蘭羊卷片羊卷片鋪出一個I-gable 小火山🌋,味道濃郁😘😘四寶丸自家手打墨魚丸、牛丸、蝦丸、梅菜豬肉丸,彈牙爽口,鮮甜美味,各有各特色👍👍四寶餃自家製鮮蝦靚雲吞、韭菜餃、黃金蛋包蝦餃、竹笙鮮蝦水餃🥟超級新鮮,每種餃都係真材實料又大隻,食得出老闆對食客的用心😋😋我最鍾意油麥菜打邊爐🍲,新鮮好味😋食到流晒汗,一定要啤啤佢😄😄

霜降安格斯牛小排(細)

紐西蘭羊卷片
羊卷片鋪出一個I-gable 小火山🌋,味道濃郁😘😘

四寶丸

四寶餃

2022-07-31
$300 (Dinner)