2018-04-22 258 views
星期日起身,學話劇前想食個又滑又多醬既腸粉,個腦諗住旺角東火車站既snack express,想食佢嗰度爆多醬既腸粉,但心諗我學drama係灣仔,未任性到特登去旺角東食個腸粉再去灣仔上堂。 於是就隨意係利景酒店落車,慢步去修頓球場嗰邊,沿路見到呢間有腸粉食,8蚊4條,e,價錢ok,又唔洗排隊,一試無防。叫左一個12蚊既set,有腸粉同豆漿。要左混醬,咩醬都要哂,淨係d醬已經爆多,d腸粉滑到一個點,我其實係一個鐘意unroll/unwrapped d腸粉黎食既人,好古怪,但呢間小檔既腸粉滑到好易折開,d腸份既每寸白滑薄肌都沾滿混醬,一啖食落口,真係覺得good morning! 食完飲埋杯豆漿,杯豆漿唔太甜唔太濃,就滿足哂~

2018-04-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$12 (Breakfast)