2016-04-07 334 views
這晚去試屋企附近新餐廳, 位於東大街。東大街餐廳林立, 這家店新開張, 整家餐廳是落地玻璃, 感覺光猛開揚, 我坐在玻璃旁的一張台, 對著大街, 非常舒適寫意!Menu 封面用餐廳實景拍攝!店員給每位客人一杯水!先來了一杯焦糖鮮奶咖啡, 有精美的拉花, 香濃幼滑, 值得推介!主打是這裡的海南雞飯, 選配了清遠麻雞, 肉質鮮嫩, 夠滑, 皮夠金黃及雞味夠濃 , 有傳統的3款醬汁提供, 油飯好入味 !隨碟附上雞湯.另外試左碟黑椒安格斯牛炒意粉, 牛肉份量夠多, 又炒得夠爽身,唔會好油店員推介我試的黑松露海膽凍豆腐, 好好食, 海膽及黑松露夠多, 海膽好新鮮!與黑松露的配搭加上凍豆腐,口感好滿足!配有獨有的醬汁, 是不可多得的一道冷盤.

Menu 封面用餐廳實景拍攝!
店員給每位客人一杯水!
焦糖鮮奶咖啡
, 有傳統的3款醬汁提供, 油飯好入味
!隨碟附上雞湯.
海南雞飯(清遠麻雞)
海南雞飯(清遠麻雞)
海南雞飯(清遠麻雞)- 雞湯
黑椒安格斯牛炒意粉