2008-06-03 111 views
今晚 2008年 6月2日, 我與女友兩支公去撐台腳. 我係第一次去. 今晚落雨, 成8點9先到步, 一去到有闊落卡位坐.睇完之後叫左 2個 set dinners, 第 1個係紐西蘭肉眼配意粉 $88.00, 第2個係魚柳飯 $55.00. ( 未計加一 )值得讚既地方係 意粉, 剛剛好, 不會太熟, 亦不會像意式咁太硬, 食落很有味道, 比出面街既意粉好食, 原來佢地用上湯係整意粉, yummy ! 塊扒都夠淋, 7乘熟 med-well 剛剛好, 高手Cook, 但肉味始終不及美國牛及有些許根, 但 Cook 很有心思地 cut 走左部份 d 肥. 補充: 白湯就尚可, 個包係熱的餐包, 新鮮鬆軟. 餐飲我叫左個 coffee, 簡直驚喜 ....原來係炭燒coffee, 我都係第一次o係街飲到, 不過太濃奶味. 至於另一個魚柳配炒飯底, 以急凍魚黎講, Cook 真係高手, 最難得既係佢提高了魚肉既咪道及級數, 炒飯完全不油膩, 85分. 我女友飲紅湯, 我無飲, 睇落色水很好, 相信係落足料既好湯 ( 不像出面既 cheap 餐廳 溝水 ). 服務方面亦

服務方面亦很好, 值得讚揚.
價錢 ok 算抵食, 有加一收費, 合共 $146, 我地俾左 $4 貼士, ttl: $150.