2021-07-27
2021年7月24日 雨玩完九龍灣夜晚就黎北角揾朋友食飯, 感覺好似帶男朋友見家長咁啊三個人就叫左個二人餐加一位咁, 個餐都有好多野食可以揀, 開心前菜有胡椒餅, 薯仔角(超好食)同湯 個湯以前飲過係好重印度香料味, 呢間又唔會喎, good good 野飲加錢叫左杯芒果乳酪, 唔洗講都知正啦烤雞, 熱辣辣, 朋友話夾埋下面d 洋蔥食仲正!之後仲有羊膝同芝士菠菜。除左好食我都唔知講咩了, 詞窮了 個洋膝煮到好淋好入味, 而且唔會膻, 推介啊Garlic Naan, 又係印度餐廳必食之一呢個檸檬葉炒飯又係冇得輸, 以前食咁多印度餐廳都未食過呢 同埋佢唔會炒到好乾, 有d 真係乾到食唔落, 呢間arm arm 好仲要好香仲有甜品tim 啊, 不得了, 係芒果布甸, 上面有d 椰絲定椰糖, 好味啊埋單好似係$415, 咁多野食好抵食啦
野飲加錢叫左杯芒果乳酪, 唔洗講都知正啦
烤雞, 熱辣辣, 朋友話夾埋下面d 洋蔥食仲正!
Garlic Naan, 又係印度餐廳必食之一
埋單好似係$415, 咁多野食好抵食啦