2019-07-13 155 views
每人包一杯飲品,沙冰都夠飲,幾大杯。前菜兩小碟幾開胃,不過不失。雞煲好味偏向甜一啲都唔麻,叫咗小辣都唔係好辣,但係份量偏小。。不過加咗湯/水之後變得好淡,普通六熟啲嘢咁, 可以接受,因為食雞煲都係咁。佢啲份量全部都係set 定,女仔來講就夠飽嘅!仲淨左少少。我哋仲另外加咗個油炸鬼蝦,油炸鬼入邊包左啲蝦膠,OK啦。。唔係話好驚喜。呢個唔記得影相。牛肉粒唔好食,好硬!牛展都麻麻哋,有啲古怪拎黎打邊爐。但係其他牛就好食嘅!海鮮拼盤不過不失,每款野每人有一粒,有個羊肉粟米餃子我覺得唔好食。。。冇咩特別野。菜都冇咩特別。整體來講呢一度係適合一大班人吹水食嘢,因為地方大,服務都快,服務員質素幾好!
每人包一杯飲品,沙冰都夠飲,幾大杯。

前菜兩小碟幾開胃,不過不失。

雞煲好味
偏向甜
一啲都唔麻,叫咗小辣都唔係好辣,但係份量偏小。。
雞煲

菜都冇咩特別。

$330 (Dinner)
雞煲
  • 巧得招牌雞鍋