龍亭

Lung Ting Teppanyaki
Open Now
佢食材都有啲特別同味道OK,感覺都有啲心思,但整個服務以及用餐體驗真係好唔開心,管理做得好差-首先我哋一入嚟企咗一陣完全冇意招呼我哋,過程中為大部份都好似孤兒仔咁-佐敦依一間嘅裝修就係好「廟街」😂入邊其實都幾殘舊油漬,長時間望住大排檔廚房嘅feel,同埋個衛生情況好麻麻地,你會見到佢哋洗碗掉垃圾。完全同佢想set嘅高檔定位好有矛盾,感覺真係差天共地,我諗中環嗰間好好多- 好缺人手,根本就應付唔到咁多人,我喺中途等咗好耐先有下一道菜,而且啲侍應有好多論盡嘢,管理同分工冇咩共識,睇到淨係得個亂-本來佢哋有得慶生嘅環節係好,不過就係佢哋好混亂,後來直程唔記得咗,上咗甜品我再直接同佢講佢先突然間發現-食物同Menu上有啲出入,我本身買咗預訂套餐,裏便提供嘅海膽同佢真實嘅有出入- 用成$1800 收呢種服務質素同環境真係幾唔開心,我諗最唔舒服係我哋長時間都係孤兒仔咁
2025-01-13
$900 (Dinner)
Celebration
Birthday