2009-09-18 8 views
今日約左個女仔出黎約會,琴晚因為睇左食評所以決定去金田食放題.結果:剌身唔多新鮮,不過唔太差(鱆紅魚,劍魚腩同三文魚真係唔得) 壽司我淨係叫左松葉蟹柳壽司,真係一如之前D食評所講,真係好好食 鐵板燒就叫左薄燒牛肉,香草汁天使魚,個牛肉第一次食就有驚喜,第二次叫就失望,其實用唔穩定呢個字眼會好D,個魚就味唔錯,係我唔鐘意食 燒物就叫左羊鞍,串燒雞軟骨同串燒魚腐,羊鞍做得好,不過有個小插曲,就係D魚腐發臭,初頭黎果陣我重以為係地方唔乾淨,等個女仔食左舊魚廚先發覺魚腐發臭,最後我同左侍應講叫師傅睇睇D魚腐. 料理就叫左醬汁豬軟骨,朋友就話好好食,我就覺得唔錯 炸物我就叫左芝士年糕,真係好香芝士味結論:除左個魚腐之外,其實野都唔錯
料理就叫左醬汁豬軟骨,朋友就話好好食,我就覺得唔錯
炸物我就叫左芝士年糕,真係好香芝士味

結論:除左個魚腐之外,其實野都唔錯
魚生
唔好食的甜品
炸帶子
勁似X文果D魚餅
2009-09-17
$210 (Dinner)
魚生
燒羊鞍