2023-11-20 737 views
上環長龍麻薯波波專門店 呢間平時好多人排隊 咁啱見到有新鮮出爐去試試 (價錢可以睇圖)最平⭐️原味$25/6粒🥰.⭐️朱古力麻薯波波$35/6粒😍啱啱新鮮出爐 每一粒都脹卜卜👍🏻咬開少少脆皮 佢哋嘅脆皮唔會食到成地碎👍🏻咬開幾軟熟 口感高分 🤔再咬多啖空心程度幾高除此之外 ⭐️肉鬆味都多人鐘意😋焗完燶燶哋 會多咗一種少少焦香 芝麻香🤔我食到最尾先感受到肉鬆沙律味整體唔錯 幾好食 😅但肉鬆真係好少.仲有佢哋只係收現金仲有一袋只可以買兩隻味.(題外話:佢地舖頭招牌冇名 得三隻笑哈哈公仔 所以我以後會叫佢做三隻廚師手🤣)..#SilverMineBake (中環) Silver Mine Bake地址:中環永和街31號地舖.⭐️評分:味道:4.2/5環境:-/5服務:-/5抵食:3.5/5 佢唔係貴 但有更平選擇 綜合搞到低分左.鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔超感謝你嘅支持🙏🏻一齊見證我脂肪成長.
⭐️朱古力麻薯波波$35/6粒
😍啱啱新鮮出爐 每一粒都脹卜卜