2023-08-05
今日經過葵涌廣場見到呢間新開既Free D coffee, 見到佢啲Coffee 好特別😍又多款揀之後睇下佢地ig page 介紹,原來透過吾同特別款咖啡, 將咖啡味調至無咁濃烈,令本身吾係好飲咖啡既人都會接受到, 可以比更加多人試同認識,當然比較好飲濃烈咖啡味亦都可以加shot,完全滿足晒唔同嘅人😍😍😍佢有3款系列:傳統手調咖啡、梳乎咖啡、Sparking 咖啡傳統咖啡☕️Ice mocha $33(tall)佢d咖啡好香滑, 朱古力味吾算太濃,但因為我個人重朱古力底,所以如果我自己再加重朱古力味就正梳乎咖啡☕️我係蜜友(蜜瓜)$33(tall) 嗰陣時睇到poster呢一個勁吸引!😍從來冇試過蜜瓜味嘅咖啡,咖啡味又唔會搶走咗個蜜瓜味,反而兩個mix埋一齊係勁清新🤤 Sparking咖啡☕️吹你就犀·荔夏天真係好適合飲呢一啲又唔會話太濃太甜既野飲,有時候見到呢一啲荔枝/生果款,怕會太甜,但佢呢一個加埋淡淡既咖啡,好易入口又解渴清涼🍃
傳統咖啡
☕️Ice mocha $33(tall)
梳乎咖啡
☕️我係蜜友(蜜瓜)$33(tall)
嗰陣時睇到poster呢一個勁吸引!😍
從來冇試過蜜瓜味嘅咖啡,
咖啡味又唔會搶走咗個蜜瓜味,反而兩個mix埋一齊係勁清新🤤
Sparking咖啡
☕️吹你就犀·荔