2016-12-07
好失望!排咗4個幾字!個番茄公仔麵同冇煮過分別根本冇乜分別!個麵好硬!個脆豬,脆到一個點係硬嘅!🙄D伙記完全係無禮到一個點.....明明落咗單又話你無落,呀姐重要覆咗單,等咗大約10分鐘,想追單,個呀姐好似精神分裂咁,重大大聲鬧你:「落咩呀!頭先都無落!要咩快講!」嚟到,見到個食品有黐住一啲好奇怪嘅污糟野,但唔知係乜,問個伙記點解咁奇怪,可不更換,一句:「我都見唔到!無呀!咁你食完有無事吖?!」即刻講不出聲...有事都唔會即刻有事掛,何況我未食?!大排檔、茶記都可以好有水準,不論係食物同伙記,我哋支持你呢間食肆,係因為有感情!係呢度可以搵到獨一無二嘅口味、回憶!請同樣尊重每一個支持你的客人,正正可能係你一個嘅求其、一句有心又好,無心又好嘅說話,佢以後都唔會再幫襯多一次!一次都唔會!
即刻講不出聲...有事都唔會即刻有事掛,何況我未食?!