2018-03-17 243 views
利申先:本身真係超級鍾意呢間嘅牛雜,因為佢唔會好似其他舖頭咁得個甜/鹹,而係有層次咁香,另外佢件件都好飽滿,分量仲好足,唔會好似其他鋪頭咁成一半都係蘿蔔,我試過唔同店鋪嘅牛雜,冇一間俾到我呢種感覺但係今次真係超級失望,我見好耐冇食牛雜,口痕買黎食,仲好重手咁一次36蚊買咗3串,諗住食餐勁一入口......咁苦澀嘅?!我都唔知話自己好彩定衰運喇,唔係牛雜本身處理得唔好而苦,即係仲食得啦,但係d調味真係勁苦。我知佢地本身係會落果皮去煮,所以一直都有果皮獨有嘅香味,但唔知點解今次苦得咁緊要,已經唔係單純果皮味,而係令人味蕾窒息嘅苦最後我唔想浪費食物,都係頂硬上食曬,但真係唔太開心,因為今餐破壞咗佢一直在我心目中嘅形象,好失望,仲有d莫名嘅心痛