睇完戲八點幾散場遇上傾盆大雨,吾知邊度食好🥲?無意中入左呢間Curry Bee, 店員都係菲律賓人,沒留意餐牌,入左去我仲懵盛盛以為係東南亞野🤣,原來係日本咖哩😅。店員姐姐個個都笑容滿臉好有禮貌👍一睇餐牌我就😱炸牡蠣都係$88蚊,立即叫😍。。😍5分鐘立即有熱辣辣吉列炸日本牡蠣飯,有5隻❤️,成個set連麵豉湯都不求其👍好juicy,個炸漿都吾厚可以點埋芝麻同豬排醬試下🤤好好味,呢個set $88真好抵食👍另一半叫既咖喱吉列豬扒($98)個樣好流呀🤣🤣,我試左舊豬排,我覺得有d 瘦,豬排真係要肥先好食🤪埋單$205,個餐仲包埋飲品,我覺得再去可以繼續食牡蠣同試其他炸物🤤

一睇餐牌我就😱炸牡蠣都係$88蚊,立即叫😍。。

好juicy,個炸漿都吾厚

2022-05-01
$100 (Dinner)
  • 吉列炸日本牡蠣