(Non-member)
2009-11-19 1 views
早幾日記得《蘋果日報》有介紹飲夜茶食點心既地點,咁啱在旺角先達附近通菜街見到介紹果間《嚐點》,又凍又有啲肚餓就走入去一試啦! 食咗個【糯米雞】,發覺無痴底,啲糯米煙”NU”得嚟都幾好味,最緊要是暖粒粒,正!!另外叫了【什菜春卷】,即製即炸,幾香口無肉既,都幾正。朋友食齋問下伙記仲有咩介紹? 佢話不如食個【布拉金鋼腸】(原來是炸兩) 無肉既,不過入口個陣入面個油炸鬼是脆卜卜的, 好鬼正吖!! 之後仲叫咗個【菜乾肉排粥】添,簡直滿足!! 加埋兩個茶位剛好只是 $60大元, 以食物製作的認真度及價錢計算,都算筍呀,我會再嚟! 不過凍凍哋想飲多個暖粒粒既糖水,佢就無得提供,真是可惜!!

另外叫了【什菜春卷】,即製即炸,幾香口無肉既,都幾正。

不過凍凍哋想飲多個暖粒粒既糖水,佢就無得提供,真是可惜!!

2009-11-17
$30 (Last Night Supper)
  • 糯米雞
  • 什菜春卷