2019-12-25 451 views
聖誕唔想出街就food panda叫左呢間餐廳,結果真係好有驚喜!首先一打開膠袋,見到外賣盒上面畫左個雪人寫住Merry Christmas已經好warm。然後到正式開餐,真係每一樣野,係由正餐到甜品嘅每一樣野都好好食最有驚喜嘅係陳醋酸辣伴烏冬配東坡肉,好有味道又唔會太鹹,東坡肉非常嫩。然後就係肉燥飯,d肉燥又係好好食,屬於鹹香中帶少少甜味嘅肉燥。小食叫左蜜脆雞翼&咖哩魷魚拼盤,又係勁好食(魷魚d味好有以前食小販檔個種feel,爽&入味)最後就到甜品,心太軟真係好有質素!朱古力味好濃但又唔會好甜,入面嘅流心程度剛剛好(試過喺其他餐廳食過溶得濟嘅心太軟...)。蛋白杏仁茶又係正,杏仁味勁香,而且入面真係有好多一舊一舊嘅蛋白,食完就係有種好養生嘅感覺LOL 屋企人再叫左個芋圓紫米露&芝麻糊,食完都係讚口不絕。簡單黎講於係好好食,一定會再幫襯

簡單黎講於係好好食,一定會再幫襯
Delivery
  • 蛋白杏仁茶