2024-01-12
我搵到旺角-麻辣小聚👁️🗨️就係見到佢舖頭賣相好掂👁️🗨️成日都咁多人排隊👁️🗨️再望到佢既放題好多野食👁️🗨️仲有得擇鍋底👁️🗨️然後仲有勁多野可以食👁️🗨️一個價錢幾百已可以食到一餐好👁️🗨️仲要係任食👁️🗨️所以我地幾個人👁️🗨️真係唔洗驚唔岩食👁️🗨️呢度既環境真係好正👁️🗨️等位之後就入得✔️✖️餐牌 ✖️職員好有禮咁帶我地坐好👁️🗨️呢個位子坐得舒服,冷氣又剛剛好👁️🗨️好清楚咁睇到佢既餐牌,有五種鍋可以選:魔鬼醬鮑魚雞鍋(已選)💯美娃牛仔肉乾鍋💯重慶麻辣烤魚鍋💯難忘酸菜魚鍋💯回味水煮魚鍋💯明碼實價👁️🗨️睇到好清晰既價錢👁️🗨️仲有無限量任食:麻辣小龍蝦💯扎扎跳大海蝦💯時令貝殼類💯澳洲M5和牛💯西班牙黑毛豬💯滋味小食💯精彩火鍋配料💯🔝🔝仲有大量啤酒同果汁任飲!!✖️魔鬼醬鮑魚雞鍋✖️好鐘意食鮑魚👁️🗨️原來無擇錯,香味四散,入面有好濃郁既湯汁,鮑魚咬得有嚼勁👁️🗨️雞好嫩👁️🗨️難得可以食到咁正牛丸都好好食👁️🗨️而且一早預先解凍👁️🗨️新鮮度好好,完全無雪氣既腥味👁️🗨️有好香濃既牛丸味👁️🗨️真係食多幾粒都唔怕✖️鮮鮮白貝 ✖️海鮮中反而都想試下呢個鮮鮮白貝👁️🗨️蜆肉好肥美鮮嫩,👁️🗨️大人小朋友都好啱食✖️小龍蝦✖️小龍蝦仲有一
✖️餐牌 ✖️
西班牙黑毛豬💯
滋味小食💯
精彩火鍋配料💯
🔝🔝仲有大量啤酒同果汁任飲!! ✖️魔鬼醬鮑魚雞鍋✖️
好鐘意食鮑魚👁️🗨️原來無擇錯,香味四散,入面有好濃郁既湯汁,鮑魚咬得有嚼勁👁️🗨️雞好嫩👁️🗨️難得可以食到咁正 牛丸都好好食👁️🗨️而且一早預先解凍👁️🗨️新鮮度好好,完全無雪氣既腥味👁️🗨️有好香濃既牛丸味👁️🗨️真係食多幾粒都唔怕
✖️鮮鮮白貝 ✖️
海鮮中反而都想試下呢個鮮鮮白貝👁️🗨️蜆肉好肥美鮮嫩,👁️🗨️大人小朋友都好啱食 ✖️小龍蝦✖️
小龍蝦仲有一份麻辣味👁️🗨️就算唔食得辣都接受到👁️🗨️好有麻香味👁️🗨️加埋龍蝦一齊👁️🗨️味道好夾