2024-08-17 19 views
星期六居然都要返工,為咗令自己開心啲於是就決定食一個豐富嘅早餐。早餐方面呢叫咗佢一個雞扒嘅套餐,入邊呢有一個厚嘅煎蛋啦,一條腸啦,同埋一塊雞扒啦,仲有可以喺薯餅或者鬆餅之間選擇嘅人,我就選擇咗鬆餅,咁大個人都真係第一次食KFC嘅早餐,因為之前食過都係覺得麻麻哋,之前係食包嘅餐,但係今次食呢一個餐估唔到就有啲驚喜,首先佢最推介係鬆餅,但係朋友推介一定要叫佢多蜜糖,個效果真係非常之出色,因為佢成個鬆餅上面嘅蜜糖係非常之甜,但係配埋個鬆餅又唔會話好腬,但係佢最好食都係個頂嗰個位,好好食呀真係,但係中間至底呢就留言有啲乾嘅,所以一啖食係最Perfect嘅。我諗下次都會再因為呢一個鬆餅,而在食呢一個早餐。