旺角有間新開,係露營⛺️主題既火鍋店 個名都好搞笑 叫圍爐取暖。餐廳入邊有一半既枱都係好似露營咁樣既設計,星期六我地又無book枱 為咗想坐下呢啲位 感受一下我哋就一早6點左右入座 坐到窗邊露營位🤭 我哋兩個人,湯底要咗泰式酸辣什菌湯$138 辣度比較輕微 偏酸,湯底,仲有好多菇🍄 芋絲$42 👉🏻 無腥味 洗得乾淨,份量都唔少黑白墨魚丸$48 👉🏻 佢有墨魚汁墨丸 同普通墨丸,我自己就比較鍾意食白色嗰隻 彈牙啲。黑柏葉$88 👉🏻 碌10秒左右就可以,都幾爽口 唔錯即炸響鈴$68 👉🏻 係我打邊爐必點嘅料😋餐廳仲要係自己即刻炸起 碌5秒拎起重脆脆地!手切安格斯牛肩$268 👉🏻 2個人食份量就夠哂,肉同埋油脂嘅比例都OK 食落牛味香。香芋鮮肉餃子$42 👉🏻 呢個比較特別 出面都未見過,肉嘅比例會多啲 餡料粒粒飽滿萵筍片$42 👉🏻 我個人比較鍾意食硬身啲 所以唔會淥咁耐,每一片都係脆口 新鮮餐廳嘅空間好闊落 同埋環境好精緻,好多枱都係比較大張,真係啱晒成班朋友過嚟圍爐取暖🤪🤪

芋絲$42 👉🏻 無腥味 洗得乾淨,份量都唔少

黑柏葉$88 👉🏻 碌10秒左右就可以,都幾爽口 唔錯

2023-06-10
$300 (Dinner)