2021-03-16 691 views
好開心!呢一間比我好有日本感覺嘅餐廳,終於開到屋企附近啦!以前每一次去日本旅行,我都會買mos burger想JR食,貪佢包裝方便,味道又好🤗🤗🤗呢一年,冇得去日本旅行,估唔到終於可以係屋企樓下食到呢間日本快餐☺️💜晚市時段唔做堂食💜餐牌啱啱佢做緊優惠,只要買嘢食,就會送呢一個優惠券㗎。我覺得都幾抵喎,又送汽水又送薯條,買餐仲可以扣$5添!😆💜等待中💜熱檸茶💜雙層摩斯芝士漢堡&蝦堡味道我就唔分享啦,始終快餐店大家都知道個味道如何㗎啦!不過作為平日收工嘅快閃晚餐,有一間快靚正嘅Mos burger喺屋企附近,點樣都係覺得開心嘅!🥰🥰🥰

💜晚市時段唔做堂食

💜餐牌

💜等待中

💜熱檸茶

💜雙層摩斯芝士漢堡&蝦堡

2021-03-15
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)