2020-04-02
而家嘅疫情邊度都去唔到,小編好掛住台灣,今日帶大家嚟食台灣菜,老媽拌麵,上網睇過食評,啲人話好正宗,今日就試下佢🍜小編叫咗私房花雕雞拌麵,一上枱好香酒味,雞係雞髀肉好滑,好濃烈嘅酒味好香,小編揀咗刀削麵,面嘅口感都好彈牙,旁邊跟咗個糖心蛋,好正呀🤩另外叫左川味紅燒半筋半肉牛肉麵,紅燒湯底非常濃郁,有微微既辣味😋,牛肉唔會太肥唔會太瘦啱啱好,肉味香濃,另外牛筋好入味好腍👍🏻最重要嘅係佢所有湯麵都係可以免費加面底😋大食驚你份量都一定足夠。小食方面我哋叫咗滷牛筋,滷得好入味,充滿膠質,好腍好好食呀😍,仲叫咗豆乳香香雞,係一個雞粒陪腐乳醬,好嘢味啊,好食到我地想叫多份呀,熱辣辣好香脆。嘢飲方面,百香國寶茶,係本店新出嘅產品,入面係有百香果同埋鳳梨,酸酸地唔會太甜,超級推介呀,另一杯係黑糖珍珠鮮奶茶,,黑糖味濃郁,略嫌有啲過甜,不過成杯奶茶都好滑。 最高為(5/5)味道⭐⭐⭐⭐價錢⭐⭐⭐⭐⭐️環境⭐⭐⭐⭐⭐️服務⭐⭐⭐⭐⭐️推薦星數⭐⭐⭐⭐⭐️#食評#相機食先#食好西#老媽拌麵#laomanoodle #laomanoodlehk #拌麵#私房花雕雞拌麵#川味紅燒半筋半肉牛肉麵#台灣美食 #taiwan
小編叫咗私房花雕雞拌麵,一上枱好香酒味,
另外叫左川味紅燒半筋半肉牛肉麵,
嘢飲方面,百香國寶茶,係本店新出嘅產品,
最高為(5/5)
味道⭐⭐⭐⭐
價錢⭐⭐⭐⭐⭐️
環境⭐⭐⭐⭐⭐️
服務⭐⭐⭐⭐⭐️
推薦星數⭐⭐⭐⭐⭐️
#食評#相機食先#食好西#老媽拌麵#laomanoodle #laomanoodlehk #拌麵#私房花雕雞拌麵#川味紅燒半筋半肉牛肉麵#台灣美食 #taiwanfood