2023-08-20 128 views
好掛住日本嘅燒肉🤭所以早兩日叫老公陪我去食一燒肉 我哋叫咗兩個一人定食,有肉類、飯🍚同甜品,對我嚟講好夠飽~但食肉獸🥩嘅佢就再要加幾碟肉同串燒定食:圖二左邊係「極上鹿兒島A4套餐」有鹿兒島A4和牛肉眼寿喜焼、朝鮮風咪厚切五花腩、十味雞上脾肉,加埋紫菜溫泉玉子飯,好滿足🤤和牛油脂多,入口即溶,五花腩本身加咗燒烤醬,燒完好香好好食,一啲都唔膩!我揀咗圖右嘅「極上甲羅燒套餐」有日本產蟹味噌甲羅焼き(配鵪鶉蛋)、鹿兒島A4和牛壺漬、鹿兒島A4和牛肩肉同厚切牛舌芯配塩蔥,一樣加配紫菜溫泉玉子飯😋 甲羅燒蟹膏好鮮甜,mix埋鵪鶉蛋,又係另一種味道🤭 推介串燒:厚燒牛舌芯,好淋🌟🌟🌟🌟🌟錦爽雞肉丸配日本蛋都唔錯,好彈牙🌟🌟🌟🌟最後食埋Haagen-Dazs 雪糕,完美😎價錢十分合理,下次可以帶埋我家兩小再食🤭
好掛住日本嘅燒肉🤭
所以早兩日叫老公陪我去食一燒肉

定食:
圖二左邊係「極上鹿兒島A4套餐」

我揀咗圖右嘅「極上甲羅燒套餐」

推介串燒:厚燒牛舌芯,好淋🌟🌟🌟🌟🌟
錦爽雞肉丸配日本蛋都唔錯,好彈牙🌟🌟🌟🌟

最後食埋Haagen-Dazs 雪糕,完美😎

價錢十分合理,下次可以帶埋我家兩小再食🤭

極上甲羅燒套餐
極上鹿兒島A4套餐