2023-06-16
難得提早左收工,一於同同事喺附近搵間餐廳食嘢傾偈,今晚果然有驚喜!泡沫黑松露野菌湯 $68✨好特別的盛裝😍尤如一杯熱泡沫咖啡在眼前☺️好有驚喜~黑松露味香濃,菌香撲鼻,口感細滑芝士田園凍鮮茄沙律$78✨像藝術品的原隻去皮凍番茄🍅好juicy ~配上水牛芝士,羽衣甘藍,芝士碎,酸酸甜甜很開胃💯油浸香草蒜蓉大蝦$98✨好香蒜蓉包,烘到脆卜卜,仲有四隻大蝦🍤野菌帶子菠菜意粉$128✨帶子煎到金黃色,唔會過熟,而且意粉份量十足~醬汁用菠菜、野菌、忌廉煮成,口感好Creamy!🍸撞到happy hour 5pm-9pm 🍹Dancing grape $68 ✨未飲已經聞到好香的巨峰提子味,酸酸甜甜,容易入口!以中式茶壺上,有一刻真係覺得自己係飲茶🤣Hakuna Matata $68✨果味濃郁,味道好清新,仲飲到百香果的味道,加埋用石像杯裝上,為飲品更加添上夏威夷風味!💓食物質素有水準,攞盤精緻,值得再回頭💓餐廳的Cocktail,無論味道,賣相都不錯,而且打卡一流!
泡沫黑松露野菌湯 $68
芝士田園凍鮮茄沙律$78
油浸香草蒜蓉大蝦$98
✨好香蒜蓉包,烘到脆卜卜,仲有四隻大蝦🍤
野菌帶子菠菜意粉$128
🍸撞到happy hour 5pm-9pm 🍹
Dancing grape $68
Hakuna Matata $68
💓食物質素有水準,攞盤精緻,值得再回頭