2024-08-18 1744 views
今日終於都試咗啦!記住係「男」唔係「南」呀!好似係越南人開,店舖細細只有外賣,而且工作人員唔多,如果單多可能要等耐少少,新開張都幾多人幫襯,晚上唔係太夜所有嘢已經賣晒。之前攞咗張外賣紙,今日諗定叫乜,點知老公去到店家話menu有啲更改咗。😅本身諗住叫,1。越南法包 烤牛肉+$跟餐 小食:越南春卷,飲品:芒果薄荷梳打水「冇」改:經典青檸薄荷梳打水2。香茅豬扒湯河,豬扒「冇」改咗烤豬,整體全部都覺得好食,法包唔過硬,啱啱好脆口,配料好足,牛肉亦唔少,味道我覺得好食過元朗另一間XX表嫂。烤豬湯河,豬肉份量好多,好抵食,春卷都唔錯,青檸梳打正常合挌,一定會再試。😁營業時間唔太記得,下次再更新,另外佢而家暫時逢星期一休息。
今日終於都試咗啦!
記住係「男」唔係「南」呀!
營業時間唔太記得,下次再更新,另外佢而家暫時逢星期一休息。
2024-08-11
TakeAway
$60 (Lunch)