2023-04-02 40 views
餐廳嘅裝修同氛圍都好有藝術感,牆上面掛咗好多唔同嘅畫作。呢度最特別嘅係佢嘅3D打印咖啡,你可以向店員提供照片,佢哋可以幫你張相打印成咖啡拉花。☕️安格斯高級肉眼牛扒嘅肉質口感非常柔軟,我哋揀左五成熟,烤到剛好,外面微微焦香,入面仲好多汁,同烤薯一齊食最好啦!❤️我地揀左升級主菜套餐,包括一份湯同一杯飲品。湯好濃郁,口感滑順。飲品揀左洋甘菊柚子茶,柚子清香同洋甘菊花香混合快埋一齊,非常清新。🍵朋友就叫咗橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子啦,意粉煮得好煙韌,醬汁帶出咗墨魚鮮味,同帶子甜味相融,味道非常好。👍最後係意式提拉米蘇啦,濃郁嘅咖啡味同香甜奶油味真係好夾,味道好濃郁,而且蛋糕質地非常軟滑,果然係呢度嘅招牌甜品。🍰