2024-02-08 16 views
我同老公都好鐘意食烤魚通常新開的,都會去試下睇下岩唔岩口味😋😋今次啲間,朋友話其他地方都有分店今次終於開到黎港島區真係不得不試下啦😆😆😆😆睇下菜牌,原來佢地係以魚去分類先揀左想要邊款魚,之後再揀煮法幾特別的地方🔆老壇酸菜豆花烤江團魚揀左bb辣,不要加麻既老壇酸菜煮法,江團魚肉質嫩滑,有魚味唔鞋口,條魚仲要好厚肉,仲有唔小配菜,大豆芽、青瓜、仲有好多酸菜同埋有啲水晶粉,兩個人,其實淨食條魚都夠!🔆滑牛肉(火鍋)因為想食牛肉,所以加多碟滑牛作打邊爐之用,大大碟,抵食! 🔆食肉獸米線套餐一開始點餐時怕唔夠食,所以加多個米線餐,我都係揀左酸菜金湯湯底,配上各種肉類:牛肉、雞肉、五花肉、豬肚、娃娃菜,真係一碗「食肉獸餐」,金湯酸菜味道一流,啲肉入曬味,正!🔆薑蔥爽魚皮而家真係越來越小地方有啲一個菜式,所以每次見到餐廳有我都係必點的!魚皮好爽脆,配埋薑蔥同花生,真係好正!
我同老公都好鐘意食烤魚
通常新開的,都會去試下
睇下岩唔岩口味😋😋

今次啲間,朋友話其他地方都有分店
今次終於開到黎港島區
真係不得不試下啦😆😆😆😆

睇下菜牌,原來佢地係以魚去分類
先揀左想要邊款魚,之後再揀煮法幾特別的地方

🔆老壇酸菜豆花烤江團魚

🔆滑牛肉(火鍋

因為想食牛肉,所以加多碟滑牛作打邊爐之用,大大碟,抵食!

🔆食肉獸米線套餐

🔆薑蔥爽魚皮