2018-11-19 55 views
好耐無同媽咪出去食LUNCH喇,早兩日見星期6得閒,一於叫埋男朋友過黎FAMILY DAY 一下!我地去左元朗又新街呢間BURGER,之前食晚飯成日經過都想試,不過就幾多人下,今日晏晝反而無咩人WOR,擇日就不如撞日啦~~~呢到既店員好熱情啊,好快安排左我地坐低,水就要自己去自助BAR斟既男朋友叫左個紐約8安士雙層堡,真係好大份啊,牛肉個味比較淡,SAUCE 就正常,最鍾意佢配芝士食啊!我就叫左個阿拉斯加特大魚堡,嘩,大到呢......長過一把間尺啊,所以我分左頭尾比媽媽同男友食!我覺得呢個個醬可以再多D,咁就會JUICY D,魚柳夠脆,不過可能要炸到咁脆,所以佢就比較乾喇!拎返個中間位就好了><媽媽叫左個華盛頓總統漢堡,同男友個個差唔多味既,係上面多左巴拿馬火腿,咸咸地又幾好味同開胃啊,呢個SIZE就正常返少少,可以食哂都唔覺濟! 最鍾意呢個啊!我地仲加左錢叫叫小食,有洋蔥圈、雞翼同薯條,洋蔥圈同雞翼都唔錯🤭 反而最普通既薯條係最好食,熱辣辣又夠粗👍🏻另外仲加埋錢叫野飲,比單點平D架!下次要帶埋老豆黎食先!

下次要帶埋老豆黎食先!