2018-05-18
大埔近排開左好多新既餐廳, 今日落開黎大埔揾朋友緊係要承機揾下好食啦, 平時我揾野食都係靠openrice, 不過今次朋友食過先帶我黎咁緊係更加有信心啦去到門口, 咁岩外面裝修緊, 吾係朋友帶應該都吾會留意到依間餐廳, 因為上高D棚架都遮住左半個招排有多入到去裝修都吾錯, 睇得出花左吾小心思, 我地坐左陣出面就開始要等位啦, 好彩我地早小小到餐牌上面好多野都想食, 好多都好特別, 咁我緊係叫左我最想食既熔岩芝士麵包配炸雞, 正呀, 佢係挖空左個麵包再於D芝士入去, 好多芝士呀, 勁滿足, 而且麵包烤得十分香脆, 配上芝士一絕, 另外仲可以包住D 炸雞黎食, 本身炸雞炸得非常嫩滑, 好味另外最值得推介既就係佢地隻焗蠔, 芝士份量勁足, 岩哂我緐種cheese lover, 蒜蓉就非常惹味, 先爆香蒜蓉再焗, 配上非常肥美既蠔, 真係一絕不過好可惜, 我見到佢過冰點雞翼好想試架, 可惜佢已經賣哂啦, 下次一定要試下
不過今次朋友食過先帶我黎咁緊係更加有信心啦