2019-12-17
<好正既燒味飯>燒味飯不嬲都係我最愛之一 , 由於 quota不多 所以食呢 d一定要揀間好味😂 呢間千樂 喺灣仔 有各式燒味餐 質素十分唔錯 尤其係 油雞夠爽彈 🐥 必點 👍🏻🍴乳豬油雞飯餐 83 蚊有靚例湯 麻辣青瓜 白飯🍚餐包老火湯 有雞腳同瘦肉🐽 麻辣青瓜夠新鮮 juicy 🥒 油雞好香滑 雞皮下面帶有骨膠原🐥 乳豬夠香脆 肉質有 d煙靭彈牙 點埋乳豬醬更正🍴燒鵝叉燒飯餐 78 蚊🍚有靚例湯 麻辣青瓜 白飯麻辣青瓜既醬甜酸辣開胃 好啱做燒味飯前菜🥒🌶 例湯既雞腳瘦肉夠火喉 好入味 而叉燒夠厚肉 蜜糖都幾香🍯 燒鵝皮夠爽滑 肥膏適中 肉質嫩滑 點埋燒鵝醬好食😆#燒味 #燒臘 #乳豬 #叉燒 #油雞 #雞腳 #燒鵝Score 平均分 <7.5/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#千樂燒味餐室灣仔軒尼斯道352 至354 號 昌業大廈地鋪~~~~~~
🍴乳豬油雞飯餐 83 蚊
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#千樂燒味餐室
灣仔軒尼斯道352 至354 號 昌業大廈地鋪
~~~~~~~~~~~~