收左工唔想煮,老公帶我落樓下食飯,本來諗住食茶記,填飽個肚就算,點知個衰佬啱啱出糧,帶左我嚟食呢間法國飯店🤭🤭睇個名都夠架勢~😎首先嚟咗個麵包,法國麵包肯定係硬架啦,冇乜特別🤣仲叫咗個煙三文魚伴鮮蝦沙律,半生熟芝麻吞拿魚伴香桃沙沙做前菜😋開左個胃!Main course 我叫左個炭燒西班牙黑豚鞍排$328🐷成隻豬仔髀咁食好過癮,佢炭燒得來又鎖住啲肉汁,d肉質又好鮮嫩,啖啖肉,正😄老公叫左炭燒美國安格斯純黑牛肉眼配黑椒汁$418🐮 佢先係食肉獸,塊牛扒簡直係我塊面嘅1.5倍!好痴線,而且咬落去係juicy !! 四百幾蚊都唔算貴,望住一格格既燒烤紋、特別有食慾😂😂最後老公好大方咁埋單,望住佢個背影,好似返返以前拍拖嘅感覺咁,😻😻🤭以後經過呢間餐廳,都會諗起今次食飯食得咁開心😂😂