2011-06-01
其實我睇完呢度D食評都麻麻地. 不過佢地話想一試就無乜期望咁黎.今日我地有2位朋友生日. 所以我地一行人, 8大1小. (3歲以下就唔洗收錢) 一早訂左位, 8點鐘黎到.一去到佢話俾左間房地, 嘩! 間房好大好舒服, 仲有電視, 呢度已經加分.落Order唔係劃字既. 係講NO. 俾D Waiter聽. 呢度D Waiter好好服務仲好有禮貌. 而且今次最滿意係. 佢樣樣都有, 又無漏. 一黎到每人有一碟龍蝦既併盆, 每人只有一份, 其他就可以任飲任食. 呢度主打紙上燒, 仲有黑椒+鹽俾客人一路燒一路調味. 幾得意D Waiter換紙換得好勤快添呀.... 真係要讚刺身: 有三文魚, 甜蝦, 鱆紅魚, 希靈魚, 北寄背.... 龍蝦: 勁好味又新鮮. 唔夠喉清酒煮蜆: 好大隻, 但味道怪怪炸魷魚天婦羅: 睇食評介紹過唔錯. 咪試一試. 真係幾好味^^和牛他他: 半生牛肉, 好味.燒粟米: 正. 又甜.忌廉泡芙: 好好味. 好冰凍. 唔似忌廉似雪糕多D麻醬冷麵: 我鍾意食炸蠔炸雞翼: 雞翼夠脆夠味, 炸蠔唔夠熱, 一般煙肉串: 入面包住翠肉瓜, 我覺得D煙肉好膩Tiramisu: 唔太甜
而且今次最滿意係. 佢樣樣都有, 又無漏.
D Waiter換紙換得好勤快添呀.... 真係要讚
龍蝦: 勁好味又新鮮. 唔夠喉
清酒煮蜆: 好大隻, 但味道怪怪
和牛他他: 半生牛肉, 好味.
燒粟米: 正. 又甜.
忌廉泡芙: 好好味. 好冰凍. 唔似忌廉似雪糕多D
麻醬冷麵: 我鍾意食
炸蠔炸雞翼: 雞翼夠脆夠味, 炸蠔唔夠熱, 一般
煙肉串: 入面包住翠肉瓜, 我覺得D煙肉好膩
Tiramisu: 唔太甜都OK
迷你雪糕糯米磁: 放左係出面, 有D溶, 如果夠凍會好好味
仲有其他野食, 我都唔太記得了. 因為無影相
款款細細碟, 我要人頭件數. 都黎得好足. 呢間算幾好, 不過我又會覺得可能係咁啱咁好彩遇到D Waiter好, 跟得足Order
飲品每日三款, 沙律同有些甜品係出去攞.