2020-03-29 563 views
之前喺鑽石山見到呢間日式餐廳 已經有念頭試吓 呢次同男友一齊喺觀塘行街 係APM見到便行入店舖意外地闊落 環境舒適我哋叫咗:一份牛油果三文魚丼 及 一份豚物丼 分別加了一set湯 沙律 雞翼 豆泥 及一set湯 沙律 刺身 另外加一杯凍及一杯熱炭焙咖啡可以加side set令到呢餐好飽足及滿足 本來十分喜歡牛油果與壽司飯的配搭(聽落去有點怪但係曾令我一試難忘)牛油果三文魚丼沒有令我失望 覺得佢每樣野都好好食 好正 食過咁多日式餐廳 呢間係會令我特別記得的一間 值得一提係炭培咖啡令人眼睛一亮 有特別嘅感覺 凍嘅好好味 甜苦恰到好處 熱的則另一番感覺 不過一定要趁熱飲 令我沒有後悔晚上點咖啡 十分滿意這餐

店舖意外地闊落 環境舒適

2020-01-29
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)