2018-09-16 281 views
一班食肉獸又再次出動!今次黎到「響」食2.5小時日式和牛燒肉放題,可以盡情食和牛,好期待啊! 今次呢個2.5小時任食放題,星期日至星期四$458!黎到先知原來呢度都有做宵夜放題,只需要$248,真係好平,不過要10點鐘開始任食包括有小食沙拉、刺身、天婦羅、炸物、燒肉、海鮮、蔬菜、和食!未開始自己order前,餐廳會先安排三款併盤 : 燒肉併盤、海鮮併盤、刺身併盤!刺身併盤打頭陣一定係刺身併盤啦!內有三文魚、甜蝦、油金魚、帶子、赤身、八爪魚!除左海膽,全部都可以無限添加刺身好新鮮,甜蝦、帶子味道鮮甜,八爪魚口感爽口!海膽都唔錯,味道鮮甜,配上青瓜同紫菜,又係另一番風味!燒肉併盤餐廳好貼心,會注明各燒肉既名,等我地唔會食完都唔知係咩肉每款肉都好新鮮,肉色呈紅色,色澤紅潤,顏色好靚而且紋路清晰可見!各種肉既口感同肉味都唔一樣,可以話係各具特色!當中和牛胸腹、和牛肉眼、和牛西冷最得我歡心!肉眼肉質鮮嫩、牛胸腹肉味最濃郁、西冷油脂味香,各款都咁好食,講真四百幾蚊食到咁高質素真係抵返晒!海鮮併盤內有海蝦、生蠔、鮑魚、海螺等等,最吸晴既一定係喜之次啦!海蝦味道鮮甜、生蠔雖然唔算好厚肉,但勝在新鮮、鮑

海膽刺身

燒肉併盤
餐廳好貼心,會注明各燒肉既名,等我地唔會食完都唔知係咩肉

當中和牛胸腹、和牛肉眼、和牛西冷最得我歡心!

海鮮併盤

內有海蝦、生蠔、鮑魚、海螺等等,最吸晴既一定係喜之次啦!

海蝦味道鮮甜、生蠔雖然唔算好厚肉,但勝在新鮮、鮑魚口感爽口!

喜之次
喜之次味道鮮甜,肉質好滑,而且好多肉,又唔多骨,唔錯!

飲品方面更加喜出望外!除左有一般有既汽水,就連茶包都有幾款味道!鐘意飲酒既,仲有紅酒、白酒、梅酒、柚子酒、清酒等!酒鬼黎到呢度一定可以好盡情咁飲!

雞奕看肉白雪雪,其實已經係醃好晒,味道惹味!七味豚拖羅,辣辣地幾好味!

天婦羅
再黎有天婦羅,大蝦、番薯、冬菇、南瓜等!皮夠薄,炸得幾好味!番薯同南瓜都好甜,大蝦雖然炸過,仍然有鮮味同爽脆!

最後仲有雪糕同啫喱

仲有movenpick雪糕任食,超開心呀!
Type of Meal
Dinner