2012-03-02
之前聽D朋友話呢度既自助晚餐幾好食,果真不假!以前未裝修時食過一次已覺得幾好,而家果D食物質素明顯加強左 看上去好似好簡單的食物都能看得出係花左唔少心機。再加上D服務生態度唔錯又幾主動幫手一開始當然要食我最愛的生蠔,沒想到雖然唔係好大隻但係幾鮮甜。再來是長腳蟹,啖啖肉幾多汁每人送一客芝士焗波士頓龍蝦,蝦肉又香又彈牙!刺身新鮮同埋我必食的Prama Ham!佢同蜜瓜簡直係最佳配搭熱食方面有燒牛肉(有牛味!唔似有D餐廳會用好多鬆肉粉令到冇曬牛味得個林字),惹味焗蠔,日式鐵板燒,法式焗田螺等等。。。定期仲有D新野食出來,但食到依度都已經幾飽,所以有唔少試唔到值得一讚的是個即煮海龍王湯,勁鮮又香濃!!最後當然少不了甜品啦~個牛奶布甸同木糠布甸幾香幾滑,聽個服務生話係用3.6牛奶整家~ 仲有最愛的MOVENPICK總括而言咁既食物同服務態度真係算係咁啦 下次同埋D FREINDS再來食過先!
一開始當然要食我最愛的生蠔,沒想到雖然唔係好大隻但係幾鮮甜。再來是長腳蟹,啖啖肉幾多汁 每人送一客芝士焗波士頓龍蝦,蝦肉又香又彈牙! 刺身新鮮同埋我必食的Prama Ham!佢同蜜瓜簡直係最佳配搭 熱食方面有燒牛肉(有牛味!唔似有D餐廳會用好多鬆肉粉令到冇曬牛味得個林字),惹味焗蠔,日式鐵板燒,法式焗田螺等等。。。
定期仲有D新野食出來,但食到依度都已經幾飽,所以有唔少試唔到 值得一讚的是個即煮海龍王湯,勁鮮又香濃!! 最後當然少不了 甜品啦~個牛奶布甸同木糠布甸幾香幾滑,聽個服務生話係用3.6牛奶整家~ 仲有最愛的MOVENPICK 總括而言咁既食物同服務態度真係算係咁啦 下次同埋D FREINDS再來食過先!